Onze locaties


Hangar

Deze multifunctionele hangaar van maar liefst 1.000 m2 biedt ongekende mogelijkheden en kunt u naar uw eigen smaak inrichten voor bijvoorbeeld een exclusieve beurs, het introduceren van een nieuw product, een congres en nog veel meer. Of wat dacht u van een party voor 500 gasten? Zegt u maar wat u wilt: het is allemaal mogelijk!. Als extra bonus kunnen u en uw gasten voor de (hangaar)deur in- en uitstappen in een vliegtuig naar keuze. Uiteraard kunt u op nagenoeg alle Europese bestemmingen koersen.

Skylounge

Treedt binnen in de Executive room. Speciaal designed om op hoog niveau te loungen en uw VIP’s te ontvangen. Is het mooi weer? Dan is de Sky the limit op het royale buitenterras met een onder architectuur ontworpen terrasoverkapping met alle privacy die u maar wenst voor u en uw gasten. Hotspot voor een zonsondergang zonder weerga. Onder het genot van een cocktail en een culinaire versnapering op niveau. Geschikt voor maximaal 30 personen met een vloeroppervlak van 110 m2. Op hoog niveau relaxen, loungen onder gelijkgestemden. Uw gesprekken krijgen hier vleugels ……

Vergaderruimte

Een openbaring is de ruime accommodatie met eigen pantry. The place to be voor het organiseren van uw meetings. Passend in zowel grote als kleine settings. Alle moderne digitale communicatiemiddelen zijn hiervoor uiteraard aanwezig. Voorbode voor multimediale presentaties die klinken als een klok. Het aantal gasten dat u op niveau kunt ontvangen? Maximaal 100 in theateropstelling op een vloeroppervlak van 125 m2. Voor privé presentaties, topmeetings, product introducties en meer. Smaakvol in drie dimensies, stijlvol voor uw speciale gelegenheid.