Geschiedenis


In aanvang is Skydeck ontwikkeld als luxe hangar voor het stallen van vliegtuigen met daarbij passende kantoorruimtes. Door de vele enthousiaste reacties en verzoeken om Skydeck ook voor events en vergaderen te mogen gebruiken hebben wij de afgelopen jaren de nodige (extra) voorzieningen hiervoor getroffen. In de hangar is (show)verlichting, geluidsversterking, projectiemogelijkheden met licht, geluid, video, extra wc-groepen, gordijnen, etc. gerealiseerd en de hangar is hierdoor een unieke event locatie op hoog niveau geworden.
Ook de Skylounge is met een het riante dakterras en een onder architectuur ontworpen terrasoverkapping met sfeerverlichting, geluidsinstallatie en loungebanken een genoegen om te vertoeven.
Naast de event- en vergadermogelijkheden die wij kunnen bieden bij Skydeck zijn en blijven wij ook een hangar waar de vliegtuigen vertrekken, aankomen en geparkeerd worden. Met name de aanwezig (straal)vliegtuigen uit de Koude Oorlog periode zijn alleen al een bezienswaardigheid op zichzelf. Dus komt u eens bij ons langs? De koffie staat altijd vers gezet voor u klaar.

Contact


Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Error! Controleer de ingevulde velden.
Neem contact op

Wilt u uw idee├źn aan ons voorleggen?
Neem dan contact op door middel van nevenstaand formulier, of neem telefonisch contact met ons op.

Details
De Zanden 167,
7395 PG Teuge

lversteeg@lamaro.nl
+31(0)6 55 32 43 13